Glutenfria chokladsnittar med flingsalt (ca 20 st) 100 g rumsvarmt smör 90 g (1 dl) strösocker 15 g (2 1/2 msk) kakao 1 tsk vaniljsocker 1/2 tsk bakpulver En nypa flingsalt 150 g (2 1/2 dl) glutenfri mjölmix 30 g ( ca 1/2) uppvispat ägg Flingsalt, pärlsocker och 1/2 uppvispat ägg till pensling Vispa ihop smör och strösocker med elvisp. Tillsätt de torra ingredienserna samt ett halvt uppvispat ägg och rör ihop till en deg. Rulla ut degen till två längder på en plåt med bakplåtspapper. Platta till dem något. Pensla med uppvispat ägg och strö över pärlsocker och flingsalt. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader i ca 10 minuter. Låt svalna lite men skär i sneda bitar innan de svalnat helt. Tips på andra goda glutenfria småkakor: Glutenfria chocolate chip cookies Glutenfria wienerstänger Glutenfria kolakakor Glutenfria favoritkakor Glutenfria drömmar Glutenfria mandelkakor