Glutenfria chokladsnittar med hallon (ca 20 st) 100 g rumsvarmt smör 90 g (1 dl) strösocker 2 1/2 msk kakao 1 tsk vaniljsocker 1/2 tsk bakpulver 150 g (2 1/2 dl) glutenfri mjölmix, tex Finax röda 1 msk hallonsylt 1/2 uppvispat ägg Frystorkade hallon och 1/2 uppvispat ägg till pensling Rör eller vispa smör och strösocker vitt och luftigt. Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten tillsammans med hallonsylt och ägg. Arbeta ihop till en deg. Dela degen i två bitar och rulla ut till längder. Lägg längderna på en plåt med bakplåtspapper. Platta till dem något. Pensla med uppvispat ägg och strö över frystorkade hallon. Det går också bra med pärlsocker om du inte hittar hallon i din butik. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader i ca 10 minuter. Skär längderna i sneda bitar innan de svalnat helt. Tips på liknande glutenfria kakor: Glutenfria nutellasnittar Naturligt glutenfria kolakakor Glutenfria chokladsnittar Glutenfria jordnötssnittar Glutenfria daimchokladsnittar