Glutenfria citronbröd med pinjenötter (ca 10 st) 50 g jäst 4 dl vatten 1 msk fiberhusk 1 dl pofiber 2 msk olivolja 1 msk flytande honung 1/2 citron, rivet skal 1 tsk salt 1/2 dl pinjenötter 3 dl Semper bovete & teffmjöl 2 1/2 dl glutenfri mjölmix, tex Semper mix Pensling och garnering: 1 uppvispat ägg Hackade pinjenötter Citronzest Smula jästen i en bunke. Värm vattnet till 37 grader och vispa ut jästen med vätskan. Vispa ner fiberhusk och pofiber och låt svälla i 10 minuter. Tillsätt resterande ingredienser och arbeta ihop degen med degkrokar i några minuter. Låt jäsa under bakduk i ca 30 minuter. Stjälp upp degen på ett bakbord mjölat med mjölmix. Arbeta eventuellt in lite mer mjölmix i degen om den är kladdig men ta så lite som möjligt. Dela degen i bitar och forma till bullar. Lägg bullarna på en plåt med bakplåtspapper. Låt jäsa under bakduk i ca 30 minuter. Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö över hackade pinjenötter och citronzest. Grädda i mitten av ugnen i 225 grader 10-15 minuter.