Glutenfria daimchokladsnittar (ca 20 st) 100 g rumsvarmt smör 90 g (1 dl) strösocker 15 g (2 1/2 msk) kakao 1 tsk vaniljsocker 1/2 tsk bakpulver 120 g (2 dl) glutenfri mjölmix, tex Semper mix 1 uppvispat ägg till pensling 1 dubbeldaim till garnering Rör ihop smör och strösocker tills det blir mjukt och smidigt. Blanda kakao, vaniljsocker, bakpulver och glutenfri mjölmix i en bunke och rör ner i smörblandningen. Ställ degen kallt i minst 10 minuter. Rulla ut degen till två längder på en plåt med bakplåtspapper. Platta till längderna lätt. Pensla längderna med uppvisat ägg. Hacka daimen och strö den över längderna. Grädda kakorna i mitten av ugnen i 175 grader i ca 10 minuter. Skär i sneda bitar medan de fortfarande är lite varma. Tips på andra liknande glutenfria småkakor: Klassiska glutenfria chokladsnittar Glutenfria nutellasnittar Glutenfria jordnötssnittar Naturligt glutenfria kolasnittar Glutenfria chokladsnittar med flingsalt Glutenfria kardemummasnittar