Glutenfria daimsnittar (ca 20 st) 100 g rumsvarmt smör 90 g (1 dl) strösocker 20 g (1 msk) ljus sirap 2 tsk vaniljsocker 1 tsk bakpulver 180 g (3 dl) glutenfri mjölmix (jag använder Semper Mix) 1 dubbeldaim, grovhackad Rör eller vispa ihop smör, strösocker och sirap tills det blir krämigt. Blanda ihop vaniljsocker, bakpulver, glutenfri mjölmix och hackad daim. Vänd ner det i smeten och arbeta ihop till en deg. Dela degen i två delar och rulla ut varje del till en längd. Lägg längderna på en plåt med bakplåtspapper. Platta till dem lite lätt. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader i ca 10 minuter. Låt svalna lite på plåten och skär längderna i sneda bitar innan de svalnat helt. Tips på andra liknande glutenfria kakor: Glutenfria kolakakor Glutenfria chokladsnittar med hallon Glutenfria jordnötssnittar Glutenfria daimchokladsnittar Glutenfria nutellasnittar Glutenfria chokladsnittar Naturligt glutenfria kolakakor