Glutenfria dammsugare (ca 20 st) 100 g rumsvarmt smör 300 g glutenfria kaksmulor, jag använde sockerkaka 3/4 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker 2 msk kakao 1 krm salt Arrakessens Ca 1 msk vatten Ett grönt glutenfritt marsipanlock eller ca 250 g glutenfri marsipan Ca 175 g mörk choklad Rör ihop smör, florsocker, vaniljsocker, kakao och salt. Tillsätt kaksmulorna och rör eller mixa ihop smeten. Tillsätt arrak efter smak. Tillsätt vatten tills du har lagom konsistens på smeten. Rulla till längder och ställ kallt en stund. Kavla ut marsipanen eller ta det färdiga marsipanlocket och skär i remsor, tillräckligt breda för att täcka arrakrullarna. Rulla in längderna i marsipanen, lägg skarven nedåt. Skär i ca 4 cm breda bitar. Smält chokladen och doppa ändarna på dammsugarna i den. Ställ kallt tills chokladen stelnat.