Glutenfria dubbla chokladkakor med fyllning (7 st) 100 g rumsvarmt smör 30 g (1/2 dl) florsocker 6 g (1 msk) kakao 80 g (1 dl) potatismjöl 75 g (1 1/4) dl glutenfri mjölmix, tex Finax Fyllning: Valfri, t.ex. marshmallowfluff, nutella, jordnötssmör Rör ihop smör och florsocker i en bunke. Rör ner, kakao, potatismjöl och mjölmix. Arbeta ihop till en deg. Dela degen i 14 bitar och forma bitarna till bollar. Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper och tryck till dem så att de blir ca 0,5-1 cm höga. Grädda kakorna i mitten av ugnen i 175 grader i 10 minuter. Låt svalna. Lägg ihop kakorna två och två med valfri fyllning emellan. Min favorit är marshmallowfluff! Tips på fler glutenfria kakor med choklad: Glutenfria chokladsnittar med hallon Glutenfria havrerutor med choklad Glutenfria nötkakor med choklad Glutenfria chocolate chip cookies Glutenfria daimchokladsnittar Glutenfria chokladbiskvier Glutenfria chokladbollar