Enkla glutenfria jordnötskakor (25 st) 250 g (2 1/2 dl) jordnötssmör 180 g (2 dl) strösocker 1 ägg Tips! Smaksätt kakorna med 1 tsk vaniljsocker och/eller en nypa flingsalt. Jag har också ett recept på hemmagjort jordnötssmör om du vill göra eget jordnötssmör till kakorna. Vispa ihop jordnötssmör, strösocker och ägg med elvisp till en krämig smet. Rulla smeten till bollar, lägg på plåtar med bakplåtspapper och tryck till dem lätt med en gaffel. Grädda kakorna i mitten av ugnen i 175 grader i 10-12 minuter. Kakorna innan gräddning. Kakorna efter gräddning. Tips på fler glutenfria bakverk med jordnötter: Glutenfria jordnötskakor Glutenfria jordnötssnittar Glutenfria jordnötsrutor Glutenfria jordnötscookies Glutenfri kolaglass med jordnötssmör Glutenfria bananpannkakor med jordnötssmör Glutenfria snickersrutor Glutenfri snickerstårta