Glutenfria fyllda knäckflarn (ca 12 st fyllda kakor) 75 g smör 90 g (1 dl) strösocker 40 g (2 msk) ljus sirap 30 g (2 msk) vispgrädde 70 g (2 dl) glutenfria havregryn 20 g (1/2 dl) glutenfritt havremjöl 1/4 tsk bakpulver 1 tsk vaniljsocker Chokladsmörkräm: 50 g rumsvarmt smör 1 msk kakao 1 msk florsocker Smält smöret och tillsätt övriga ingredienser till flarnen. Rör ihop till en smet. Klicka ut smeten på plåtar med bakplåtspapper. Det blir lagom med ca 9 flarn per plåt eftersom de flyter ut i ugnen. Grädda flarnen i mitten av ugnen i 175 grader i ca 5-6 minuter. Låt svalna. Rör ihop smör, kakao och florsocker till fyllningen och lägg ihop kakorna två och två med smörkrämen mellan. Tips på andra glutenfria kakor: Glutenfria pariservåfflor Glutenfria nougatrutor Glutenfria drömmar Glutenfria gaffelkakor Glutenfria nutellakakor Glutenfria chokladsnittar