Glutenfria geléhallonmuffins (ca 15 st) 150 g rumsvarmt smör 2 dl strösocker 2 ägg 1 msk vaniljsocker 2 tsk bakpulver 1 tsk fiberhusk 1/4 tsk salt 4 1/4 dl glutenfri mjölmix 1 1/2 dl mjölk Geléhallon Geléhallontopping: 1 dl (70 g) geléhallon 3 dl vispgrädde 1/2 dl florsocker Ev. röd hushållsfärg Geléhallon eller geléhjärtan till garnering Vispa smör och socker vitt och luftigt med elvisp. Vispa ner äggen, ett i taget. Blanda ihop de torra ingredienserna (ej geléhallonen) och vänd ner i smeten växelvis med mjölken. Fördela smeten i muffinsformar, fyll upp dem till ca två tredjedelar. Tryck ner ett geléhallon i varje muffins. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader i ca 10 minuter. Lägg geléhallon och vispgrädde till toppingen i en kastrull och värm under omrörning tills geléhallonen har smält. OBS! Grädden får inte koka. Häll över blandningen i en skål och ställ kallt tills den tjocknat, det tar några timmar. Konsistensen ska vara ungefär som pannacotta. Vispa upp toppingen med elvisp tills den blir lite lösare i konsistensen och vispa ner florsockret. Tillsätt eventuellt lite röd hushållsfärg till önskad nyans på toppingen. Spritsa ut toppingen på muffinsarna och garnera med ett geléhallon eller geléhjärta på toppen. Andra kärleksfulla glutenfria recept: hjärtbröd, kärleksmums, hjärtformade räkbakelser.