Glutenfria giffelsemlor Glutenfria gifflar (klicka på länken för att komma till receptet) Mandelmassa Mjölk Ev. malen eller stött kardemumma Vispgrädde Florsocker Baka gifflarna enligt receptet och låt svalna. Dela gifflarna på längden i en över- och en underdel. Riv eventuellt mandelmassan grovt om du använder köpt och blanda med mjölk tills du får den konsistens du önskar. Blanda i lite kardemumma i mandelmassan om du gillar kardemummasmak. Lägg på ett lager mandelmassa på varje underdel av gifflarna. Vispa grädden och spritsa ut den över mandelmassan. Lägg på överdelen av gifflarna. Pudra över florsocker innan servering. Tips på fler goda glutenfria semlor: Klassiska glutenfria semlor Glutenfria prinsessemlor Glutenfria nutellasemlor Glutenfri semmelrulltårta Glutenfria semmelvåfflor Glutenfri semmelkaka Glutenfria kanelbullesemlor