Glutenfria hallonmuffins med krämig topping (12 st) 100 g smör 2 ägg 2 1/2 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 1 krm salt 2 dl (110 g) rismjöl 1 dl hallon Topping: 100 g smör 50 g vit choklad, grovhackad 3 msk strösocker 1 msk rismjöl 1 dl vispgrädde 1 dl mjölk 1 tsk citronsaft Färska hallon till garnering Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg och strösocker poröst. Rör ner vaniljsocker, salt, rismjöl och det smälta smöret. Blanda till en jämn smet. Rör försiktigt ner hallonen i smeten. Fördela smeten i 12 muffinsformar, gärna i en muffinsplåt. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader 12-15 minuter. Blanda alla ingredienser till toppingen i en kastrull. Koka upp och låt koka i ca 10 minuter. Rör om då och då. Låt smeten svalna en stund tills den tjocknat lite mer. Klicka ut smeten på muffinsarna och garnera med några hallon på varje muffins. Ställ kallt tills toppingen stelnat.