Annons

Glutenfria hasselnötskakor

Hasselnötskakor är naturligt glutenfria kakor bakade på malda hasselnötter. De blir härligt mjuksega och är enkla och snabba att baka.

Glutenfria hasselnötskakor

Glutenfria hasselnötskakor (ca 15 st)
100 g hassselnötsmjöl (malda hasselnötter)
1 dl strösocker
1 1/2 tsk potatismjöl
1 ägg
Hasselnötter till garnering

  1. Rör ihop hasselnötsmjöl, strösocker och potatismjöl i en bunke.
  2. Tillsätt ägget och blanda till en smet.
  3. Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper.
  4. Tryck ner en hasselnöt i mitten på varje kaka.
  5. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader i ca 10 minuter.
Annons

Tips på andra goda glutenfria småkakor: hasselnötscookiesglutenfria drömmarjordnötskakor och nougatrutor.

Annons
Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar