Glutenfria mockarutor (ca 30 st) 150 g smör 2 ägg 270 g (3 dl) strösocker 1 msk vaniljsocker 2 tsk bakpulver 1 tsk pulveriserat psyllium, tex Premium Psyllium/Fiberhusk 20 g (3 msk) kakao 255 g (4 1/4 dl) glutenfri mjölmix, tex Semper fin mix 150 g (1 1/2 dl) mjölk Glasyr: 75 g smör 2 tsk vaniljsocker 2 msk kakao 2 msk kaffe 210 g (3 1/2 dl) florsocker Kokosflingor till garnering Smält smöret och låt svalna Vispa ägg och strösocker vitt och pösigt. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i äggsmeten tillsammans med det smälta smöret och mjölken. Rör försiktigt ihop till en jämn smet. Häll smeten i en liten långpanna eller form (min är 25x30 cm) klädd med bakplåtspapper. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader ca 15 minuter. Smält smöret till glasyren i en kastrull. Tillsätt resterande ingredienser direkt i kastrullen och rör till en slät glasyr. Bred glasyren över kakan och strö över kokosflingor. Låt stelna och skär sedan i rutor.