Här hittar du också recept på klassiska glutenfria hallongrottor och smarriga glutenfria nutellagrottor. Glutenfria kolagrottor (20 st) 125 g rumsvarmt smör 3/4 dl strösocker 1/2 tsk bakpulver 1 tsk vaniljsocker 3/4 dl (50 g) marsanpulver 2 1/2 dl glutenfri mjölmix eller potatismjöl Ca 1-2 dl dulce de leche till fyllning Rör eller vispa smör och strösocker vitt och pösigt. Blanda ihop de torra ingredienserna och rör ner i smöret. Arbeta ihop till en deg och ställ kallt i minst 15 minuter. Rulla ut degen till längder, skär i bitar och forma till bollar. Lägg bollarna i små bakformar placerade på en plåt. Gör en fördjupning i mitten av varje boll med tex baksidan av ett kryddmått. Fyll fördjupningarna med dulce de leche. Grädda kolagrottorna i mitten av ugnen i 175 grader i ca 10-12 minuter. Missa inte heller mitt recept på glutenfria centergrottor, de är himmelskt goda!