Glutenfria korvbröd (12-14 st) 50 g jäst 500 g (5 dl mjölk) 20 g (2 msk) fiberhusk 17 g (1 dl) pofiber 40 g (2 msk) rapsolja 1 tsk salt 1 msk strösocker 100 g (2 dl) durramjöl 300 g (5 dl) glutenfri mjölmix Smula ner jästen i en bunke. Värm mjölken till 37 grader och vispa ut jästen med den. Vispa ner fiberhusk och pofiber och låt svälla i 10 minuter. Tillsätt olja, salt, socker, durramjöl och glutenfri mjölmix. Arbeta degen ordentligt, gärna i assistent. Låt jäsa under bakduk i ca 30 minuter. Stjälp upp degen på ett bakbord (gärna en silikonduk) mjölat med mjölmix. Dela den i 2 delar och rulla ut till avlånga rullar. Skär i bitar och forma till korvbröd, ca 15 cm långa. Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Låt korvbröden jäsa under bakduk i ca 30 minuter. Grädda mitt i ugnen i 225 grader i ca 10 minuter. Låt svalna på galler under bakduk. Skär en skåra i varje bröd så att de blir korvbröd. Prova också att baka mina glutenfria hamburgerbröd där jag använder samma grundrecept.