Glutenfria lunchpepparkakor (ca 25 st)1/2 uppvispat ägg75 g (1 dl) farinsocker250 g (1 3/4 dl) ljus sirap8 g (1/2 dl) pofiber1 tsk (3 g) pulveriserat psyllium (jag använder Premium Psyllium)knappt 1 tsk bikarbonat270 g (4 1/2 dl) glutenfri mjölmix (jag använder Finax röda)Glutenfri mjölmix till utbakningVispa ihop ägg och farinsocker.Rör ner sirapen.Blanda fiberhusk, bikarbonat och mjölmix och rör ner i smeten. Den ska bli lös.Låt ligga kallt i ett dygn.Stjälp upp degen på ett bakbord med mjölmix. Arbeta eventuellt in mer mjölmix tills degen är hanterbar, men ta så lite som möjligt.Kavla ut degen ca 1/2 cm tjock och stansa ut rundlar med ett mått eller glas, ca 6 cm i diameter. Lägg på plåtar med bakplåtspapper.Grädda i mitten av ugnen i 200 grader i 6-7 minuter.