Glutenfria mandelvåfflor (8 st) 160 g (4 dl) mandelmjöl 2 tsk fiberhusk 2 tsk bakpulver 1/2 tsk vaniljpulver 1/2 tsk salt 3 1/2 dl mjölk 2 ägg 30 g smält smör Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt ungefär hälften av mjölken och vispa till en tjock smet. Vispa ner äggen. Tillsätt resten av mjölken och det smälta smöret och vispa till en jämn smet. Låt svälla i några minuter medan våffeljärnet värms upp. Pensla våffeljärnet med smör och grädda gyllenbruna våfflor. Servera med sylt och grädde eller dina egna favorittillbehör. Tips på andra glutenfria våfflor: Glutenfria frasvåfflor Glutenfria chokladvåfflor Glutenfria bananvåfflor Glutenfria våfflor Glutenfria nutellavåfflor Naturligt glutenfria våfflor Glutenfria semmelvåfflor