Minipavlovas (4 st)2 äggvitor1 dl strösocker1 tsk maizena1/2 tsk citronsaftGarnering:2 1/2 dl vispgrädde1/2 dl lemon curdFrukt/Bär/GodisVispa äggvitorna med elvisp till ett hårt skum.Vispa i sockret lite i taget och vispa till en fast och blank maräng.Vänd ner maizena och citronsaft och blanda försiktigt till en jämn smet.Klicka ut marängsmeten i fyra högar på en plåt med bakplåtspapper. Bred ut till rundlar, ca 8 cm i diameter. Gör en fördjupning i mitten av varje.Grädda i mitten av ugnen i 110 grader i ca 1 1/2 timme. Stäng av ugnen och öppna ugnsluckan på glänt. Låt pavlovorna stå kvar i ugnen tills de svalnat.Vispa grädden och blanda med lemon curden. Spritsa citrongrädden i mitten av pavlovorna och toppa med valfri garnering.