Minipavlovas (4 st) 2 äggvitor 1 dl strösocker 1 tsk maizena 1/2 tsk citronsaft Garnering: 2 1/2 dl vispgrädde 1/2 dl lemon curd Frukt/Bär/Godis Vispa äggvitorna med elvisp till ett hårt skum. Vispa i sockret lite i taget och vispa till en fast och blank maräng. Vänd ner maizena och citronsaft och blanda försiktigt till en jämn smet. Klicka ut marängsmeten i fyra högar på en plåt med bakplåtspapper. Bred ut till rundlar, ca 8 cm i diameter. Gör en fördjupning i mitten av varje. Grädda i mitten av ugnen i 110 grader i ca 1 1/2 timme. Stäng av ugnen och öppna ugnsluckan på glänt. Låt pavlovorna stå kvar i ugnen tills de svalnat. Vispa grädden och blanda med lemon curden. Spritsa citrongrädden i mitten av pavlovorna och toppa med valfri garnering.