Glutenfria ostfrallor (ca 15 st) 50 g jäst 6 dl vatten 2 msk (10 g) psylliumhusk 1/2 dl rapsolja 1 1/2 tsk salt 2 dl pofiber 2 dl durramjöl 9 dl glutenfri mjölmix, tex Semper mix Garnering: Riven ost (jag hade västerbottenost) 1. Smula ner jästen i en bunke. 2. Värm vattnet till 37 grader och vispa ut jästen med lite av det. 3. Vispa ner resten av vattnet och psylliumhusken. Låt svälla i 10 minuter. 4. Tillsätt olja, salt, pofiber, durramjöl och mjölmix och arbeta degen ordentligt med degkrokar i ca 10 minuter. 5. Låt jäsa under bakduk i ca 30 minuter. 6. Klicka ut den lösa degen på plåtar med bakplåtspapper. 7. Låt jäsa i ytterligare 30 minuter. 8. Penlsa bullarna med vatten och strö över riven ost. 9. Grädda i mitten av ugnen i 250 grader i ca 10 minuter.