För dig som vill baka utan mjölmix finns det här receptet: Naturligt glutenfria pannkaksmuffins Glutenfria pannkaksmuffins (12 st)3 ägg4 dl mjölk2 msk strösocker1 tsk vaniljsocker1/2 tsk bakpulver1/4 tsk salt150 g (2 1/2 dl) glutenfri mjölmix (jag använder Semper Mix)Vispa ihop äggen med hälften av mjölken.Blanda de torra ingredienserna och vispa ner blandningen i smeten.Tillsätt resten av mjölken och vispa till en slät smet.Fördela smeten i en smord muffinsplåt.Grädda i mitten av ugnen i 225 grader i ca 15 minuter.Servera med dina favorittillbehör. Mina favoriter är vispgrädde och färska bär.Andra recept som gör succé till frukost eller brunch är glutenfria våfflor, glutenfria nutellavåfflor, glutenfria krabbelurer och glutenfria amerikanska pannkakor.[caption id="attachment_2200" align="aligncenter" width="700"] Pannkaksmuffins går också att grädda i små sockerkaksformar, här i formar från Nordic Ware.[/caption]