Glutenfria pariservåfflor (ca 8 st) 135 g (2 1/4 dl) glutenfri mjölmix, tex Finax röda 80 g smör 1 3/4 msk vatten Strösocker till kavling Fyllning: 100 g rumsvarmt smör 2 dl florsocker 1 äggula 2 tsk vaniljsocker Finfördela smöret i mjölmixen till en grynig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Låt degen vila 1 timme i kylen. Kavla ut degen ca 1/2 cm tjock. Stansa ut rundlar med ett kakmått eller glas, ca 6 cm i diameter. Lägg rundlarna på ett sockrat bakplåtspapper, strö över socker och kavla ut till ovala kakor med en kruskavel. Lägg kakorna på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 225 grader i ca 8 minuter. Låt kakorna kallna. Rör smör och florsocker smidigt. Tillsätt äggulan och vaniljsockret och rör ihop till en kräm. Lägg ihop kakorna två och två med smörkräm emellan.