Glutenfria påskbakelser (6 st)3 ägg2 dl strösocker1 1/2 dl potatismjöl2 tsk bakpulver1/2 dl mjölkLemon curd:50 g smör2 dl strösocker2 ekologiska citroner2 äggulorFyllning och garnering:Lemon curd5 dl vispgrädde6 inlagda persikohalvorVispa ägg och strösocker vitt och pösigt.Blanda potatismjöl och bakpulver och vänd ner det i smeten omväxlande med mjölken. Rör försiktigt till en jämn smet.Häll smeten i en långpanna (30 x 40 cm) klädd med bakplåtspapper.Grädda i mitten av ugnen i 250 grader ca 5 minuter.Ta ut kakan ur ugnen och stjälp upp den på ett sockrat bakplåtspapper. Dra bort papperet som kakan gräddats på.Lemon curd: Skrubba citronerna och finriv skalet från en citron. Pressa ur totalt 1 dl saft ur båda citronerna. Koka upp citronsaft, skal, socker och smör i en kastrull. Vispa ner äggulorna i kastrullen. Låt blandningen sjuda under vispning tills den tjocknar, ca 5-10 minuter. Låt svalna.Vispa grädden och blanda lemon curden med ca 1/2 dl av grädden. Bred citrongrädden över kakan och rulla ihop den. Rulla från kortsidan om du vill ha stora bakelser och från långsidan för mindre bakelser.Skär rulltårtan i tjocka skivor och ställ dem med snittytan upp. Spritsa på grädde och garnera med en persikohalva.