Glutenfria påskmuffins (12 st) 100 g smör 75 g vit choklad 2 ägg 2 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 1 dl (55 g) rismjöl 1 dl (40 g) mandelmjöl Fyllning: 100 g smör 50 g vit choklad, grovhackad 4 msk strösocker 2 tsk rismjöl 1 dl mjölk 1 dl vispgrädde 1 tsk citronsaft Påskgodis till garnering Smält smöret i en kastrull. Hacka chokladen grovt och rör ner den i smöret. Rör tills chokladen smält. Vispa ägg och strösocker pösigt i en bunke. Tillsätt vaniljsocker, rismjöl, mandelmjöl och sist chokladsmöret. Blanda till en jämn smet. Fördela smeten i muffinsformar och grädda i mitten av ugnen i 175 grader i ca 15 minuter. Blanda alla ingredienser till fyllningen i en kastrull. Koka upp och låt koka i ca 10 minuter. Rör om då och då. Häll fyllningen i fördjupningarna på muffinsarna när de tagits ut ur ugnen. Låt svalna och ställ sedan att stelna i kylskåp. Garnera med påskgodis.