Om du gillar jordnötssmör och choklad får du inte heller missa mina recept på glutenfri snickerstårta och glutenfria jordnötskakor. Glutenfria peanut butter cups (ca 15 st) 275 g choklad 150 g jordnötssmör (gärna crunchy) 2 msk florsocker 1 tsk vaniljsocker ca 1/2 tsk flingsalt Smält hälften av chokladen. Fördela chokladen i små muffinsformar, gärna placerade i en minimuffinsplåt så blir det stadigare. Bred ut chokladen lite upp på kanterna av formarna så att det blir som små skålar. Ställ i kylskåpet en stund tills de stelnat. Rör ihop jordnötssmör, florsocker, vaniljsocker och flingsalt till fyllningen. Ta ut chokladformarna och bred ut en klick (ca 1 msk) av fyllningen i varje form. Smält resten av chokladen och häll den över fyllningen så att det täcker formen helt. Ställ formarna i kylskåpet tills de stelnat. Förvara peanut butter cupsen i kylskåpet. De går också bra att frysa.