Glutenfria pepparkaksbröd (ca 20 st) 50 g jäst 4 dl mjölk 1 msk fiberhusk 1 dl pofiber 2 msk rapsolja 2 msk ljus sirap 1 tsk salt Ev. 1 msk pepparkakskryddor Ca 6 dl glutenfri mjölmix Smula jästen i en bunke. Värm mjölken till 37 grader och vispa ut jästen med den. Vispa ner fiberhusk och pofiber och låt svälla i 10 minuter. Tillsätt olja, sirap, kryddor och mjölmix och arbeta ihop med degkrokar. Låt jäsa under bakduk i minst 45 minuter. Stjälp upp degen på ett bakbord mjölat med mjölmix. Arbeta in lite mer mjölmix tills degen känns hanterbar, men försök att inte ta för mycket. Kavla ut degen till en platta, ca 1 cm tjock. Stansa ut bitar med ett pepparkaksmått och lägg på plåtar med bakplåtspapper. Låt jäsa under bakduk i ca 30 minuter. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader i ca 10 minuter. Låt svalna på galler under bakduk.