Glutenfria pitabröd (6-8 st) 25 g jäst 3 1/2 dl vatten 2 tsk fiberhusk 1/2 dl pofiber 1/4 dl rapsolja 1 tsk strösocker 1/2 tsk salt 1 dl majsmjöl 6 dl glutenfri mjölmix (Semper mix) 1. Smula jästen i en bunke. 2. Värm vattnet till 37 grader och vispa ut jästen med det. 3. Vispa ner fiberhusk och pofiber och låt svälla i 10 minuter. 4. Tillsätt resterande ingredienser och arbeta ihop med degkrokar. 5. Låt jäsa under bakduk i ca 40 minuter. 6. Stjälp upp degen på ett bakbord mjölat med mjölmix. Arbeta in lite mer mjölmix om degen är kladdig. 7. Sätt in en plåt i 250 graders ugnsvärme i minst 5 minuter. 8. Forma bollar av degen och platta eller kavla ut till runda kakor, ca 1/2 cm tjocka. Lägg dem på ett bakplåtspapper och låt vila under bakduk i 10 minuter. 9. Ta ut den heta plåten ur ugnen och dra över bakplåtspapperet på plåten. Sänk ugnstemperaturen till 225 grader. 10. Grädda i mitten av ugnen i ca 8 minuter. Låt svalna på galler under bakduk.