Följ mig på Instagram, Facebook och Pinterest för mer glutenfri inspiration och fler glutenfria recept!Glutenfria räkbakelser (2 st)8 skivor glutenfritt formbrödFyllning:500 g räkor med skal2 hårdkokta ägg2 dl creme fraiche1 dl majonnäs2 msk hackad dill1 tsk citronsaftSalt och svartpepparGarnering:Cream cheeseRäkorTomaterGurkaStansa ut hjärtan ur brödskivorna om du vill ha hjärtformade bakelser, eller kantskär brödet om du vill ha fyrkantiga bakelser.Skala och grovhacka räkorna. Spara några hela till garnering.Skala och finhacka äggen.Rör ihop creme fraiche, majonnäs, dill och citronsaft. Smaka av med salt och peppar.Blanda ner de hackade räkorna och äggen i röran. Låt röran stå kallt i minst en timme innan du lägger ihop bakelserna.Lägg ihop bakelserna i tre lager med räkröra mellan. Bred cream cheese ovanpå och runt om bakelserna. Garnera med räkor, tomater och gurka eller annan valfri garnering.Prova även mitt recept på glutenfri smörgåstårtbotten.