Tips! Följ mig på Instagram, Facebook och Pinterest för mer glutenfri inspiration. Glutenfria russinkakor (ca 35 st) 125 g rumsvarmt smör 160 g (1 3/4 dl) strösocker 1 ägg 90 g (1 1/2 dl) russin 1 tsk bakpulver 180 g (3 dl) glutenfri mjölmix, tex Finax röda Vispa ihop smör och socker med elvisp. Vispa ner ägget. Blanda ihop russin, bakpulver och mjölmix i en bunke. Rör ner de torra ingredienserna i smeten. Klicka ut smeten med hjälp av två små skedar på plåtar klädda med bakplåtspapper. Grädda kakorna i mitten av ugnen i 175 grader i ca 10 minuter. Tips på fler goda glutenfria småkakor: Glutenfria hasselnötscookies Glutenfria wienerstänger Naturligt glutenfria kolakakor Glutenfria daimchokladsnittar Glutenfria nougatrutor Glutenfria gaffelkakor Enkla glutenfria chokladkakor