Frallorna blir luftiga, saftiga och nästan lite sega och de smular inte. Smaken är dessutom fantastisk och man kan inte tro att de inte kräver mer tid och ansträngning att baka. Enklare kan det inte bli att få nybakat bröd till frukost! Det går bra att dubbla receptet om du vill baka fler frukostfrallor.Glutenfria snabba frukostfrallor (4 st)150 g (2 1/2 dl) glutenfri mjölmix (jag använder Finax röda mix) *3 g (1 tsk) pulveriserat psyllium (jag använder Premium Psyllium)5 g (1 1/2 tsk) bakpulver2 krm salt20 g (1 msk) ljus sirap (kan uteslutas eller bytas ut mot strösocker eller honung)150 g (1 1/2 dl) filmjölkEv. vallmo- eller sesamfrön till garneringBlanda de torra ingredienserna i en bunke.Tillsätt sirap och filmjölk och rör ihop till en lös deg.Klicka ut degen med hjälp av två skedar till bullar på en plåt med bakplåtspapper.Strö eventuellt över vallmo- eller sesamfrön.Grädda mitt i ugnen i 200 grader i ca 15 minuter.* Det går också bra med annat glutenfritt mjöl, tex majs, - havre- eller rismjöl istället för glutenfri mjölmix Frukostbullarna är godast nybakade så ät dem helst omgående eller samma dag. Tips på fler snabba glutenfria bröd:Glutenfria sconesGlutenfria snabba kesofrallorGlutenfritt snabbt stekpannebrödBästa glutenfria filmjölksbrödet!Glutenfria muffinssconesSnabbt glutenfritt tunnbrödGlutenfria snabba majsbröd