Det går bra att dubbla receptet om du vill baka fler frukostfrallor. Glutenfria snabba frukostfrallor (4 st) 150 g (2 1/2 dl) glutenfri mjölmix (det går också bra med annat glutenfritt mjöl tex majs, - havre- eller rismjöl) 1 tsk fiberhusk 1 1/2 tsk bakpulver 1/4 tsk salt 1 msk ljus sirap (kan uteslutas eller bytas ut mot strösocker eller honung) 150 g (1 1/2 dl) filmjölk Ev. vallmo- eller sesamfrön till garnering Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt sirap och filmjölk och rör ihop till en lös deg. Klicka ut degen med hjälp av två skedar till bullar på en plåt med bakplåtspapper. Strö eventuellt över vallmo- eller sesamfrön. Grädda mitt i ugnen i 200 grader i ca 15 minuter. Frukostbullarna är godast nybakade så ät dem helst omgående eller samma dag. Tips på fler snabba glutenfria bröd: Glutenfria scones Glutenfria snabba kesofrallor Glutenfritt snabbt stekpannebröd Bästa glutenfria filmjölksbrödet! Glutenfria muffinsscones Snabbt glutenfritt tunnbröd Glutenfria snabba majsbröd