Annons

Glutenfria snabba kesofrallor

Det här är precis som det låter snabba frallor med keso. Det tar max 10 minuter att blanda ihop degen och forma frallor och inom en halvtimme har du rykande färska nybakade kesofrallor. Keson gör bröden saftiga och proteinrika.

Glutenfria snabba kesofrallor

Glutenfria snabba kesofrallor (4 st)
2 ägg
150 g (1 1/2 dl) keso
1 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1/4 tsk salt
120 g (3 dl) havremjöl (går att byta ut mot annat glutenfritt mjöl)

  1. Vispa upp äggen lätt i en bunke.
  2. Vispa ner keso.
  3. Tillsätt mjöl, fiberhusk bakpulver och salt. Blanda ihop till en deg och låt den svälla i 5 minuter.
  4. Klicka ut den lösa degen till bröd på en plåt med bakplåtspapper.
  5. Grädda i mitten av ugnen i 225 grader i ca 20 minuter tills de fått fin färg.

Glutenfria snabba kesofrallor till frukost

Annons
Annons
Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar