Annons

Glutenfria stekpannescones med solroskärnor

Ibland vill man ha nybakat bröd men har inte tid att baka. Det här brödet är färdigt på ungefär den tid det tar att koka kaffe och utan någon större ansträngning. Rör ihop och grädda i stekpanna och vips har du ett gott nybakat bröd!

Glutenfritt stekpannebröd med solroskärnor

Glutenfria stekpannescones med solroskärnor
120 g mjölmix
35 g (1/2 dl) solroskärnor
1 tsk bakpulver
1 tsk strösocker (går att utesluta)
1/4 tsk salt
100 g (1 dl) mjölk

  1. Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
  2. Tillsätt mjölken och rör ihop till en deg.
  3. Hetta upp en torr stekpanna till medelvärme.
  4. Strö lite mjölmix runt om degen. Platta ut den till ett par centimeters tjocklek och grädda några minuter på varje sida tills brödet fått fin färg.

Glutenfritt stekpannebröd med solroskärnor

Annons
Annons
Dela på:

2 kommentarer till “Glutenfria stekpannescones med solroskärnor”

  1. Billig matkasse?matkasse.net skriver: 14 mars, 2020

    Jättebra tips! Vet du vart man kan köpa en billig matkasse som även är glutenfri?
    /Anelea


    1. Anneli Bark skriver: 17 mars, 2020

      Hej! Jag har provat Linas barnkasse som går att få som glutenfri och tycker den är väldigt bra.


Annons

Laddar