Följ mig på Instagram, Facebook och Pinterest för de senaste uppdateringarna och mer glutenfri inspiration. Använd tortillabröden med dina favoritfyllningar till exempel tacos eller pulled pork. De här bröden är så mycket godare än de man köper och mycket lättare att hantera. Jag tycker själv att de som finns att köpa ofta går sönder när man viker ihop dem. De här bröden blir mjuka och lite elastiska och går jättebra att vika ihop och äta utan att fyllningen rinner ut. Hela familjen kommer att gilla de här tortillabröden! Glutenfria tortillabröd (8 st) 110 g (2 dl) majsmjöl 90 g (1 1/2 dl) rismjöl 25 g (1/2 dl) majsstärkelse 25 g (2 1/2 msk) fiberhusk/malen psyllium 1 tsk bakpulver 1/2 tsk salt 15 g (1 msk) olja 400 g (4 dl) vatten Blanda de torra ingredienserna ordentligt i en bunke. Tillsätt olja och vatten och rör snabbt ihop till en deg. Låt degen vila i 10 minuter. Stjälp upp degen på ett bakbord mjölat med majsmjöl. Dela degen i åtta bitar och kavla ut tunt till rundlar. Tänk på att inte göra dem större i diameter än din stekpanna. Hetta upp en stekpanna och grädda bröden i torr stekpanna tills de fått fin färg, några minuter på varje sida. Lägg de färdiggräddade tortillabröden ovanpå varandra på en tallrik och täck med en bakduk så håller de sig mjuka och varma. Tips! Prova också mitt recept på glutenfri tacopaj.