Glutenfritt chiabröd 1/2 dl chiafrön 1+4 dl vatten 25 g jäst 2 msk rapsolja 1 msk flytande honung 1 tsk salt 500 g (1 paket) Semper mix Blanda chiafrön med 1 dl vatten och låt svälla i ca 20 minuter. Vispa ner jästen i chiablandningen. Värm 4 dl vatten till 37 grader och tillsätt det tillsammans med resterande ingredienser. Arbeta ihop degen med degkrokar i några minuter. Lägg degen i en smord brödform (jag använde en på 1,5 liter men brödet blev stort så 2 liter passar nog bättre). Låt jäsa under bakduk i ca 30 minuter. Grädda i nedre delen av ugnen i 225 grader i ca 25-30 minuter. De praktiska och användbara bakformarna i non-stick-stål finns att köpa i Året Runts webbutik. Hela setet med 4 delar kostar 179 kr (149 kr för prenumeranter).