Annons

Glutenfritt enkelt majsbröd

Enkelt och jättegott naturligt glutenfritt bröd som får fin färg och smak från majsmjöl. Det är bara att röra ihop ingredienserna och du har nybakat bröd på en halvtimme!

Glutenfritt enkelt majsbröd

Glutenfritt enkelt majsbröd
2 dl majsmjöl
2 dl rismjöl eller glutenfri mjölmix
2 tsk psylliumhusk
2 tsk bakpulver
3/4 tsk salt
2 dl filmjölk
3/4 dl rapsolja
2 ägg
Smör och majsmjöl till formen

  1. Blanda ihop alla ingredienser till brödet i den ordning de står i receptet.
  2. Häll smeten i en smord form, ca 18 cm i diameter, mjölad med majsmjöl.
  3. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader i ca 25 minuter.

Glutenfritt enkelt majsbröd 2

Annons
Annons

Recept på andra snabba glutenfria bröd: snabba tekakorsconesblåbärsfrallor.

Dela på:

2 kommentarer till “Glutenfritt enkelt majsbröd”

  1. Inger Morgan skriver: 4 februari, 2020

    Blev jätte gott. Och så enkelt att göra. Tack för bra recept.


    1. Anneli Bark skriver: 4 februari, 2020

      Tack, vad roligt att du gillar receptet! Kram


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar