Glutenfritt snabbt havrebröd med äpple 245 g (6 dl) glutenfritt havremjöl (jag använder Selltons havremjöl) 1 tsk fiberhusk 1 1/2 tsk bikarbonat 3/4 tsk salt 80 g (1 st) rivet äpple 20 g (1 msk) honung 1 ägg 350 g (3 1/2 dl) filmjölk Vallmofrön till garnering Blanda ihop de torra ingredienserna. Skala och riv äpplet. Tillsätt det till de torra ingredienserna tillsammans med honung, ägg och filmjölk. Blanda ihop till en smet. Häll smeten i en smord brödform. Strö över vallmofrön. Grädda i nedre delen av ugnen i 200 grader i ca 50 minuter. Tips på andra recept på glutenfritt bröd med havre: Glutenfria havrefrallor Glutenfria tekakor med havre Naturligt glutenfritt långpannebröd Glutenfritt stekpannebröd med havre Glutenfritt havrebröd i form