Glutenfritt snabbt havrebröd 2 ägg 350 g (3 1/2 dl) filmjölk 20 g (1 msk) flytande honung (går att utesluta) 245 g (ca 6 dl) glutenfritt havremjöl 1 tsk fiberhusk 1 1/2 tsk bikarbonat 1/2 tsk salt Ev. glutenfria havregryn till dekoration Vispa upp äggen i en bunke. Tillsätt resterande ingredienser och vispa ihop till en smet. Observera att det ska vara löst som en tjock smet och inte en deg. Häll smeten i en bakform på 1 1/2 liter, smord eller klädd med bakplåtspapper. Strö havregryn över smeten om du vill. Grädda brödet i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 60 minuter. Låt svalna en stund i formen och därefter på ett bakgaller under bakduk. Vänta tills brödet svalnat helt innan du skär i det. Tips på fler goda glutenfria bröd: Glutenfritt morotsbröd i långpanna Bästa glutenfria filmjölksbrödet! Glutenfri sirapslimpa Glutenfria tekakor med havre Glutenfritt frukostbröd med lingon Naturligt glutenfria hönökakor