Glutenfritt stekpannebröd (6 st) 2 dl filmjölk 2 msk ljus sirap 1 msk rapsolja 1/2 msk fiberhusk 1/2 tsk salt 1/2 tsk bikarbonat 3-4 dl glutenfri mjölmix, tex Semper mix 1. Rör ihop filmjölk, sirap, olja och fiberhusk. Låt svälla i 10 minuter. 2. Blanda salt och bikarbonat med 3 dl mjölmix och arbeta in i smeten. 3. Häll ut degen på ett bakbord mjölat med mjölmix. Arbeta in mer mjölmix tills degen inte är kladdig. 4. Rulla ut degen till en rulle och dela den i 6 bitar. Rulla till bollar och kavla ut till tunna kakor, gärna med kruskavel. 5. Grädda bröden i torr stekpanna på medelhög värme i någon minut per sida. Vänd bröden när de börjar få färg. Prova också mina recept på glutenfria scones, glutenfria snabba tekakor och glutenfria snabba blåbärsfrallor.