Glutenfritt tunnbröd i stekpanna (6 st) 240 g (4 dl) glutenfri mjölmix 1 tsk bakpulver 1/2 tsk salt 150 g (1 1/2 dl) mjölk 40 g (2 msk) rapsolja Glutenfri mjölmix till utbakning Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt mjölk och olja och rör ihop till en deg. Ta upp degen på mjölat bakbord, gärna en silikonduk, och strö lite mjölmix runt om. Knåda eventuellt in lite mer mjölmix i degen om det behövs. Dela degen i 6 bitar och kavla ut varje bit till ett tunt runt bröd. Använd tillräckligt med mjölmix på bakbordet så att degen inte fastnar. Kavla därefter med krukavel på båda sidor, alternativt nagga degen om du inte har en kruskavel. Hetta upp en torr stekpanna på medelhög-hög värme. Grädda tunnbröden några minuter på varje sida tills de får fin färg. Tips på andra bröd som bakas utan jäst: Snabba glutenfria frallor Glutenfri filmjölkslimpa deluxe Naturligt glutenfria scones Glutenfria tekakor med bakpulver Snabb glutenfri kavring