Annons

Kanelbullens dag!

Imorgon är det Kanelbullens dag och det är en dag väl värd att fira tycker jag! Här kommer några av mina favoritrecept på olika sorters bullar och andra godsaker med smak av kanelbullar.
Anneli Barks glutenfria kanelbullar
Foto: Jennifer Glans

Föredrar du klassiska kanelbullar så hoppas jag att du provar mitt recept på glutenfria kanelbullar som blir saftiga och goda och degen är lätt att hantera. Det här receptet är jag väldigt stolt över och jag vet att det är en favorit hos många av er.

Annons

Glutenfria kanelbullar som är lätta att lyckas med

 

Du har väl inte missat onlinekursen Gott & glutenfritt där jag visar steg för steg hur du lyckas med att baka glutenfria kanelbullar? Detta och allt annat du behöver veta om celiaki och glutenfri bakning finns i kursen. Läs mer och registrera dig här!

Annons

Klassiska kanelbullar i all ära men har man inte tid att baka dessa godingar så finns det flera minst lika goda alternativ till kanelbullar som både går snabbare att baka och smakar minst lika gott.

Ett tips är att starta dagen med frasiga och goda glutenfria kanelbullevåfflor till frukost eller brunch.

Glutenfria kanelbullevåfflor

En glutenfri kanellängd med mandelmassa är fin på fikabordet och smakar fantastiskt gott med den saftiga fyllningen av mandelmassa. Eller en glutenfri kanellängd utan mandelmassa för dig som inte tål mandel.

Glutenfri kanellängd

Mina glutenfria hastbullar är perfekta när tiden inte riktigt räcker till, de är klara på 20 minuter! Även en glutenfri kanelbullerulltårta går på ett kick att baka.

Annons

Glutenfri kanelbullerulltårta

Glutenfri butterkaka är fint och festligt att bjuda på.

Glutenfri butterkaka

En av mina favoriter är glutenfri kanelbullekladdkaka där jag kombinerat det bästa av två världar; kanelbullar och kladdkaka!

Glutenfri kanelbullekladdkaka

Eller varför inte en mjuk och god glutenfri kanelbullekaka?

Annons

Glutenfri kanelbullekaka

Om du (mot förmodan) tröttnat på smaken av kanelbullar så kan jag tipsa om glutenfria nutellabullarglutenfria blåbärsbullarglutenfria solbullar eller varför inte våga prova mina supergoda glutenfria lakritsbullar!

Glutenfria lakritsbullar

Även glutenfria vaniljbullar är en stor favorit när det kommer till bullar.

Glutenfria vaniljbullar

Önskar er en underbart god Kanelbullens dag!

Annons
Glutenfria godsakers glutenfria kanelbullar
Foto: Jennifer Glans
Dela på:

2 kommentarer till “Kanelbullens dag!”

 1. Eva Svensson skriver: 3 oktober, 2020

  Hej!
  Älskar alla dina recept nu är det en fröjd att baka och lyckas!!!

  Finns det eller kommer det någon bok med alla goda recept?

  Eva


  1. Anneli Bark skriver: 4 oktober, 2020

   Tack, vad glad jag blir! Jag har tyvärr inte gett ut någon bok men skulle gärna göra det i framtiden. Tills vidare får du hålla till godo med recepten här på bloggen. Kram


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar