Annons

Kanelbullens dag!

Imorgon är det Kanelbullens dag och det är en dag väl värd att fira tycker jag! Klassiska kanelbullar i all ära men har man inte tid att baka dessa godingar så finns det flera minst lika goda alternativ till kanelbullar som både går snabbare att baka och smakar minst lika gott. Här kommer några av mina favoritrecept på olika sorters bullar och andra godsaker med smak av kanelbullar.

Föredrar du klassiska kanelbullar så hoppas jag att du provar mitt recept på glutenfria kanelbullar som blir saftiga och goda och degen är lätt att hantera. Det här receptet är jag väldigt stolt över och vet att det är en favorit hos många av er.

Annons

Glutenfria kanelbullar

Du har väl inte missat onlinekursen Gott & glutenfritt där jag visar steg för steg hur du lyckas med att baka glutenfria kanelbullar? Detta och allt annat du behöver veta om celiaki och glutenfri bakning finns i kursen. Läs mer och registrera dig här!

Ett tips är att starta dagen med frasiga och goda glutenfria kanelbullevåfflor till frukost eller brunch.

Annons

Glutenfria kanelbullevåfflor

En glutenfri kanellängd med mandelmassa är fin på fikabordet och smakar fantastiskt gott med den saftiga fyllningen av mandelmassa.

Mina glutenfria hastbullar är perfekta när tiden inte riktigt räcker till, de är klara på 20 minuter! Även en glutenfri kanelbullerulltårta går på ett kick att baka.

Glutenfri kanelbullerulltårta

En av mina favoriter är glutenfri kanelbullekladdkaka där jag kombinerat det bästa av två världar; kanelbullar och kladdkaka!  Eller varför inte en mjuk och god glutenfri kanelbullekaka?

Annons

Glutenfri kanelbullekladdkaka

Om du (mot förmodan) tröttnat på smaken av kanelbullar så kan du baka glutenfria nutellabullarglutenfria blåbärsbullar eller våga prova mina supergoda glutenfria lakritsbullar.

Glutenfria lakritsbullar

Önskar er en underbart god kanelbullens dag!

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar