Annons
Annons

Glutenfria kladdkakor

Den 7 november är det Kladdkakans dag och detta älskade bakverk är verkligen värt att firas! Gärna med en hel buffé av kladdkakor för hur ska man kunna välja bara en?! Här kommer ett urval av mina favoritkladdkakor.

Vi börjar med en klassiskt enkel glutenfri kladdkaka med kolasmak för dig som vill ha en lättbakad men supergod kladdkaka. Ibland är det enklaste även det godaste!

Glutenfri kladdkaka med kolasmak

Du missar väl inte att följa mig på Instagram, Facebook och Pinterest? Där får du veta när jag lägger ut nya recept på bloggen och jag tipsar också om gamla favoritrecept!

Annons

För dig som vill toppa kladdkakan med det lilla extra föreslår jag en glutenfri kladdkaka med krämig topping, en glutenfri kladdkaka med daimtopping eller en glutenfri kärleksmumskladdkaka.

Glutenfri kladdkaka med krämig topping

Annons

Glutenfri kladdkaka med daimtopping

Glutenfri kärleksmumskladdkaka

Även en glutenfri kladdkaka med fudgetäcke är otroligt god och en sådan där kladdkaka som jag alltid tar till när jag vill bjuda på något alldeles extra.

Glutenfri kladdkaka med fudge och jordgubbar

Om du gillar frukt och bär kanske du skulle gilla en enkel glutenfri äppelkladdkaka, en glutenfri blåbärskladdkaka, en glutenfri jordgubbskladdkaka eller en glutenfri lingonkladdkaka.

Glutenfri äppelkladdkaka

Annons

Glutenfri blåbärskladdkaka

Glutenfri jordgubbskladdkaka

Glutenfri lingonkladdkaka

En extra lyxig variant av äppelkladdkaka är glutenfri äppelkladdkaka med crunch. Det är ett av mina absoluta favoritbakverk med äpple.

Glutenfri äppelkladdkaka i bit

Gillar du chokladbollar måste du bara prova en glutenfri chokladbollskladdkaka.

Annons

Glutenfri chokladbollskladdkaka

Choclate chip kladdkaka

Knäckig glutenfri kladdkaka

Vill du inte baka med kakao eller mörk choklad kan jag tipsa om glutenfri vit kladdkakaglutenfri mazarinkladdkakaglutenfri saffranskladdkaka och glutenfri kanelbullekladdkaka.

Annons

Vit glutenfri kladdkaka

Glutenfri saffranskladdkaka med apelsin

Eller varför inte baka en helt vanlig glutenfri kladdkaka utan krusiduller?

Glutenfri kladdkaka

Annons

Sist men inte minst vill jag tipsa om glutenfri schweizernötkladdkaka som är ett måste för den som gillar choklad och nötter i kombination. Den är så god!

Oavsett vilken kladdkaka du väljer att baka och fira denna dag med så hoppas jag att du njuter till fullo av Kladdkakans dag!

Dela på:

Annons

Laddar