Självklart kan du rulla mindre bollar om du föredrar det, de blir såklart lika goda! I så fall räcker smeten till ca 40 chokladbollar. Lyxiga glutenfria chokladbollar (ca 20 st) 150 g rumsvarmt smör 135 g (1 1/2 dl) strösocker 30 g (4 1/2 msk) kakao 1 msk vaniljsocker 1/4 tsk salt 160 g (4 1/2 dl) glutenfria havregryn 1 msk kallt kaffe Kokos och/eller pärlsocker till garnering Rör ihop alla ingredienser till chokladbollssmeten ordentligt. Låt smeten stå kallt en stund så blir den lättare att rulla. Forma smeten till bollar och rulla i valfri garnering. Lägg gärna chokladbollarna i lagom stora färgglada pappersformar. Tips på fler glutenfria godsaker för dig som gillar chokladbollar: Glutenfria chokladbollar med flingsalt Glutenfri chokladbollskladdkaka Glutenfria chokladbollar med nutellagömma Glutenfri chokladbollstårta Glutenfria chokladbollar med brynt smör