För dig som vill baka med mjölmix rekommenderar jag mitt recept på glutenfria hallongrottor. Naturligt glutenfria hallongrottor (ca 20 st) 150 g rumsvarmt smör 70 g (3/4 dl) strösocker 2 tsk vaniljsocker 1/2 tsk bakpulver 1 msk pofiber 75 g (1 1/2 dl) mandelmjöl 110 g (2 dl) majsstärkelse 70 g (1 dl) potatismjöl Ca 2 dl hallonsylt, gärna en fast sort Rör ihop rumsvarmt smör och strösocker. Jag använder en vanlig sked. Tillsätt resten av ingredienserna och arbeta ihop till en deg. Jag tycker att det är enklast (och härligast!) att använda händerna när jag arbetar ihop degen. Dela degen i två delar och rulla ut till längder. Dela varje längd i 10 bitar. Rulla till bollar och lägg i bakformar. Jag använder ganska stora formar, använder du mindre delar du förstås degen i fler bitar. Gör en grop i varje boll. Jag brukar använda skaftet på en träslev. Fyll groparna med sylt. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i 15-20 minuter, tills kakorna börjar få lite färg. Tips på fler goda naturligt glutenfria kakor: Naturligt glutenfria kolakakor Glutenfri succékaka Naturligt glutenfria cookies Naturligt glutenfri blåbärskaka Glutenfria hasselnötskakor Glutenfria nougatrutor Naturligt glutenfria kokoscookies