Naturligt glutenfria hamburgerbröd (ca 6-8 st) 50 g jäst 500 g (5 dl) mjölk 20 g (2 msk) fiberhusk 17 g (1 dl) pofiber 40 g (2 msk) rapsolja 1 tsk salt 1 msk strösocker 100 g (2 dl) durramjöl 110 g (2 dl) majsmjöl 75 g (1 1/2 dl) rismjöl Mjölk och sesamfrön till garnering Smula ner jästen i en degbunke. Värm mjölken till 37 grader och vispa ut jästen med den. Vispa ner fiberhusk och pofiber och låt svälla i 10 minuter. Tillsätt resterande ingredienser till degen och arbeta ihop degen ordentligt med degkrokar, gärna i assistent. Strö lite rismjöl runtom degen och låt den jäsa under bakduk i ca 30 minuter. Stjälp upp degen på ett bakbord mjölat med rismjöl. Dela den i 6-8 bitar beroende på hur stora bröd du vill ha. Forma dem till runda bullar och platta till dem så att de blir 1-2 cm höga. Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Låt jäsa under bakduk i ca 30 minuter. Pensla bröden med mjölk och strö över sesamfrön. Grädda mitt i ugnen i 225 grader i ca 15 minuter. Låt svalna på galler under bakduk. Om du hellre bakar med glutenfri mjölmix hittar du recept på det här: Glutenfria hamburgerbröd Prova också mina recept på naturligt glutenfria korvbröd och glutenfria korvbröd med mjölmix.