Den vackra tallriken från PIP Studios finns att klicka hem hos Aller media shop. Där finns också muggar, assietter och skålar i samma serie! Glutenfria kokoscookies (12 stora/24 små) 100 g rumsvarmt smör 75 g (1 dl) farinsocker 45 g (1/2 dl) strösocker 1 ägg 50 g (1 1/2 dl) kokosflingor 50 g (1 dl) kokosmjöl 75 g (1 1/2 dl) mandelmjöl 3/4 tsk bakpulver 1 tsk vaniljsocker 75 g mörk choklad, grovhackad Vispa smör, farinsocker och strösocker krämigt. Knäck i ägget och vispa lite till. Tillsätt resterande ingredienser och rör ihop till en deg. Forma bollar av degen. Det blev 12 st stora kakor för mig men det går självklart att göra flera mindre kakor om man vill det. Lägg bollarna på en plåt med bakplåtspapper och platta till dem lite. De flyter inte ut i ugnen utan får ungefär den formen de har innan gräddning. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i ca 15 minuter. Låt svalna. Tips på fler goda glutenfria småkakor: Glutenfria chocolate chip cookies Glutenfria chokladsnittar med flingsalt Glutenfria drömmar Glutenfria kolakakor Glutenfria daimsnittar Glutenfria wienerstänger Glutenfria jordnötscookies