Naturligt glutenfria korvbröd (ca 10 st) 50 g jäst 500 g (5 dl) mjölk 20 g (2 msk) fiberhusk 17 g (1 dl) pofiber 40 g (2 msk) rapsolja 1 tsk salt 1 msk strösocker 100 g (2 dl) durramjöl 110 g (2 dl) majsmjöl 75 g (1 1/2 dl) rismjöl Smula ner jästen i en bunke. Värm mjölken till 37 grader och vispa ut jästen med den. Vispa ner fiberhusk och pofiber och låt svälla i 10 minuter. Tillsätt olja, salt, socker, durramjöl, majsmjöl och rismjöl och arbeta ihop degen ordentligt med degkrokar, gärna i assistent. Låt degen jäsa under bakduk i ca 30 minuter. Stjälp upp degen på ett bakbord mjölat med rismjöl. Dela den i två delar och rulla ut till avlånga längder. Skär i bitar och forma till korvbröd, ca 15 cm långa. Låt jäsa i ca 30 minuter till under bakduk på plåtar med bakplåtspapper. Grädda korvbröden mitt i ugnen i 225 grader i ca 12-15 minuter, tills de får fin färg. Låt svalna på galler under bakduk. Skär en skåra i varje bröd. Det går också bra att göra naturligt glutenfria hamburgerbröd av samma deg eller prova mina enkla glutenfria hamburgerbröd med mjölmix. Önskar er en härlig helg!