Min dotter som är ett och ett halvt år älskar de här pannkaksmuffinsen och de är ett perfekt snacks eller mellanmål, inte minst om man ska iväg någonstans. Det är som ugnspannkaka fast i muffinsformar! Muffinsen går utmärkt att äta både varma och kalla. För dig som vill göra pannkaksmuffins med glutenfri mjölmix hittar du receptet här: Glutenfria pannkaksmuffinsNaturligt glutenfria pannkaksmuffins (12 st)3 ägg400 g (4 dl) mjölk100 g (2 dl) glutenfritt havremjöl (mitt kommer från Urtekram)30 g (1/2 dl) majsstärkelse (kan ersättas med havremjöl)1 tsk vaniljsocker (kan uteslutas)1/2 tsk bakpulver1/4 tsk saltVispa ihop äggen med hälften av mjölken (2 dl).Tillsätt resten av ingredienserna och resten av mjölken (2 dl) och vispa till en smet.Fördela smeten i en smord muffinsplåt eller i muffinsformar placerade i en muffinsplåt.Grädda i mitten av ugnen i 225 grader i ca 15 minuter.Servera gärna med vispad grädde och sylt eller bär. Smeten i muffinsplåt innan gräddning. Nygräddade pannkaksmuffins! Pudra gärna lite florsocker över innan servering... ...och garnera med bär och vispad grädde så blir de som små söta bakelser! Tips på fler goda glutenfria pannkakor:Glutenfria lyxpannkakorGlutenfria nötpannkakorGlutenfria chokladpannkakorNaturligt glutenfri ugnspannkakaGlutenfria kokospannkakorGlutenfria plättarGlutenfria majspannkakor