Naturligt glutenfria snabba tekakor (6-8 st) 110 g (2 dl) majsmjöl 100 g (2 dl) havremjöl (Sellltons havremjöl är 100% glutenfritt. Är du känslig mot havre kan du byta ut det mot mer majsmjöl.) 10 g (1 msk) fiberhusk 1 1/2 tsk bakpulver 1/2 tsk salt 45 g (1/2 dl) rapsolja 400 g (4 dl) mjölk Rör ihop de torra ingredienserna i en bunke. Vispa ner olja och mjölk och vispa till en slät smet. Låt smeten svälla i bunken i 15 minuter. Klicka ut degen till tekakor på en plåt med bakplåtspapper. Nagga tekakorna med en gaffel. Grädda i mitten av ugnen i 225 grader i ca 15 minuter. Prova också mina recept på glutenfria tekakor med jäst, enkla glutenfria tekakor och glutenfria tekakor med havre.